UtbildningIT-LösningarInformationHomologeringLokaler

 
WEBHOTELL

Vi tillhandahåller plats för ditt företag på Internet!

Hemsida & epost

Vi tar hand om din domän med egen DNS, webserver och epostserver. All epost lagras på våra servrar och backup på servrarna tas kontinuerligt på flera olika sätt för att säkerställa driften.

Eftersom all epost lagras på våra servrar så finns den tillgänglig (inklusive mappar) via både webmail, mobil och dator, samt är automatiskt synkroniserad mellan enheterna.

Hemsidor kan vi göra åt er, eller så kan er egen webdesigner skapa hemsidan och köra den hos oss, där vi antingen har den på vår gemensamma webserver, eller så kan ni köra den på en egen virtuell maskin (VPS).

Serverrum

Vi har två separata, fiberanslutna serverrum i Göteborg.

I dessa har vi egna servrar för epost, websidor, webshoppar, databaser och applikationer. Vi skriver även avtal för colocation, då kunden ställer sin egen server hos oss för att få nytta av övervakning, robust Internet-anslutning och kyla.

Vid utveckling av webtjänster och andra applikationer, så kan vi erbjuda kunden snabbare uppdateringar och större flexibilitet när vi kör det på våra egna servrar. Man får då dessutom nytta av vårt backupsystem som övervakas och kontrolleras dagligen.

 
  IT-Lösningar

Kontakt
LHL Konsult AB
Orrekulla Industrigata 12
425 36 Hisings Kärra
 
info@lhl.se
031-57 51 90
031-57 25 88
   
GDPR

Vi följer bestämmelserna i GDPR (General Data Protection Regulation). Lagen har till uppgift att skydda din personliga integritet. På datainspektionens webbplats datainspektionen.se kan du läsa mer om den.

Du har rätt att begära och få information kostnadsfritt om vilka personuppgifter vi har samlat in om dig. Skicka ett mejl till info@lhl.se så hör vi av oss.

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att bli glömd. Vi raderar dina uppgifter på skriftlig begäran personligt undertecknad av dig. Skicka begäran till LHL Konsult AB, Orrekulla Industrigata 12, 425 36 Hisings Kärra.