UtbildningIT-LösningarInformationHomologeringLokaler

 
BACKUP

Backup är idag viktigare än någonsin, och tyvärr är det ofta först i efterhand som man upptäcker att den inte var tillräcklig. Vi övervakar våra kunders backuper dagligen och utför med jämna mellanrum återställningstest för att säkerställa backupens funktionalitet.

Vi har ett flertal backupservrar i våra serverrum där vi backar upp både servrar och kontorsdatorer/laptops.

Det går att återställa separata filer från backupen direkt via webläsaren (naturligtvis även hela katalager eller en komplett backup) när olyckan är framme. Om ett fullständig haveri inträffar kan vi även åka ut med backupen på disk till er för att ni så snabbt som möjligt skall komma igång igen.

Hör av er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för priser!

  IT-Lösningar

Kontakt
LHL Konsult AB
Orrekulla Industrigata 12
425 36 Hisings Kärra
 
info@lhl.se
031-57 51 90
031-57 25 88
   
GDPR

Vi följer bestämmelserna i GDPR (General Data Protection Regulation). Lagen har till uppgift att skydda din personliga integritet. På datainspektionens webbplats datainspektionen.se kan du läsa mer om den.

Du har rätt att begära och få information kostnadsfritt om vilka personuppgifter vi har samlat in om dig. Skicka ett mejl till info@lhl.se så hör vi av oss.

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att bli glömd. Vi raderar dina uppgifter på skriftlig begäran personligt undertecknad av dig. Skicka begäran till LHL Konsult AB, Orrekulla Industrigata 12, 425 36 Hisings Kärra.